Dilluns - Divendres, 08:00 - 20:00. Dissabte, 09:00 - 13:00
Truca'ns al +376 88 22 33

Les avantatges de CEREC

Tractament ràpid en una sola visita

Amb CEREC, el dentista realitza restauracions molt estètiques en una sola visita i sense cites de seguiment.

Escaneig intraoral còmode i sense la molest cubeta d'impressió

Ja no haurà de mossegar el material d'impressió durant diversos minuts i patir aquesta sensació tan molesta d'entumiment de la boca i dolor de mandíbula. El dentista disposa d'un escàner intraoral que captura tota la seva dentadura en qüestió de segons i transmet les dades a un ordinador en qüestió de segons.

Restauració final sense provisionals

Les restauracions provisionals són exactament el que el seu nom suggereix: provisionals. Amb CEREC, la restauració final es dissenya, fabrica i s'ubica a la boca del pacient directament, sense necessitat d'arranjaments provisionals.

Estabilitat i durabilitat a llarg termini

Més que una simple teoria: amb CEREC podeu confiar en la qualitat demostrada en milions de casos. La vostra somriure seguirà sent el mateix durant molts anys!

CEREC

Com un dent autèntic

  • Gràcies a la translucidesa de la ceràmica, la pròtesi dental té l'aspecte d'un dent autèntic.
  • Amb les pròtesis dentals de ceràmica no es veuen vores coronàries fosques, com és el cas sovint amb el mètode tradicional.
  • Com que la ceràmica té una duresa molt similar al dent natural, s'evita l'erosió dels dents com succeeix sovint, lamentablement, amb altres materials.
  • La ceràmica és molt ben tolerada, de manera que pràcticament es poden descartar les reaccions al·lèrgiques. Amb altres mètodes i materials és diferent.
  • El mètode CEREC és un tractament dental cuidadós amb els seus dents. Només s'elimina meticulosament la superfície dental afectada per la càries. La resta de substància dental sana es conserva.

Sense la desagradable massa d'impressió

Mossegar una massa d'impressió durant diversos minuts? Sensació de contracció a la boca i dolor a la mandíbula? Això ja és cosa del passat: el seu odontòleg disposa ara d'una càmera amb la qual es captura la dentadura completa i es transmet la imatge a l'ordinador.

Sense cites de seguiment

Amb CEREC el seu odontòleg pot col·locar corones estètiques totals o parcials de ceràmica en només una sessió. L'avantatge per a vostè: ja que només és necessària una sessió i, per tant, una única injecció, podrà oblidar-se de les contínues visites al dentista i dedicar aquest temps a altres activitats.

Sense la molest peça provisional

El mateix nom ho indica: les peces provisionals són només una solució a curt termini. Amb CEREC, rebrà la pròtesi dental definitiva, sense necessitat d'assumir compromisos temporals.

Estabilitat a llarg termini

Més que una simple teoria: amb CEREC vostè confia en la qualitat que ha demostrat la seva eficàcia a la consulta en milions d'ocasions. I gràcies a la nova pròtesi dental realitzada amb CEREC, el seu somriure lluirà durant anys com si acabés de ser col·locada.