Dilluns - Divendres, 08:00 - 20:00. Dissabte, 09:00 - 13:00
Truca'ns al +376 88 22 33

Sobre Art Dent

En ART DENT ens dediquem a proporcionar una atenció dental d'alta qualitat a tots els nostres pacients. El nostre equip de professionals altament capacitats i experimentats s'enorgulleix de brindar un servei personalitzat i atent a cada un dels nostres pacients.

A la nostra clínica dental, comptem amb un equip tecnològic de primera qualitat, el que ens permet oferir serveis innovadors i efectius per al cuidat de la salut dental. A més a més, treballem amb alguns dels proveïdors líder del mercat d'equipaments dentals, el que ens permet estar a la vanguarda dels últims avenços en el camp de l'odontologia.

A la nostra clínica, estem compromesos amb l'excel·lència en l'atenció dental i ens esforcem per brindar una experiència còmoda i agradable a cadascun dels nostres pacients. El nostre objectiu és ajudar-lo a mantenir una somriure saludable i bonica de per vida, i ho fem a través d'un enfocament integral i personalitzat en el cuidat dental.

Des de neteges dentals regulars i exàmens de rutina fins a endodòncies, implants dentals i ortodòncia, oferim una àmplia varietat de serveis dentals per satisfer les necessitats de cada pacient. A més a més, el nostre equip de professionals altament qualificats està disponible per respondre qualsevol pregunta que pugui tenir i proporcionar assessorament i orientació per a la cura dental a casa.

En resum, la nostra clínica dental d'Andorra se sent orgullosa de ser un dels millors proveïdors de serveis d'atenció dental a la regió. Si està buscant una clínica dental fiable i de alta qualitat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per programar una cita o per obtenir més informació sobre els nostres serveis. Esperem poder ajudar-lo a mantenir una somriure saludable i bonica per molts anys!

ART Dent By GLIA

Perquè Art Dent?

En resum, la nostra clínica dental a Andorra té molts punts forts, des de l'atenció personalitzada i l'alta qualitat dels serveis dentals fins a la tecnologia avançada i els costos competitius. Si està buscant una clínica dental fiable i d'alta qualitat, Art Dent és definitivament un lloc a considerar.

  • Professionals altament capacitats: Els dentistes a Andorra estan altament capacitats i tenen una àmplia experiència en el camp de l'odontologia, la qual cosa garanteix una atenció dental d'alta qualitat.
  • Atenció personalitzada: Les clíniques dentals a Andorra ofereixen una atenció dental personalitzada a cada pacient, el que els permet abordar les seves necessitats i preocupacions de manera efectiva.
  • Variedad de serveis dentals: Les clíniques dentals a Andorra ofereixen una àmplia gamma de serveis dentals, des de neteges dentals regulars i exàmens de rutina fins a tractaments d'ortodòncia, implants dentals i molt més.
  • Costs competitius: Els costos dels tractaments dentals a Andorra poden ser més competitius en comparació amb altres països europeus, la qual cosa pot fer que els serveis dentals siguin més assequibles per als pacients.
  • Ubicació convenient: Andorra està situada en una posició geogràfica privilegiada i és fàcilment accessible des de molts llocs d'Europa. Això pot ser beneficiós per als pacients que desitgen combinar el seu tractament dental amb unes vacances o un viatge de negocis.

Implants dentals

El procediment per reemplaçar un o diversos dents perduts consisteix en la col·locació d'un implant de titani en l'os de la mandíbula o el maxil·lar.

Endodòncia

Tractament per reparar i salvar un dent danyat o infectat, eliminant la polpa dental i segellant la cavitat amb un material especial.

Odontologia pediàtrica

Tractaments dentals especialitzats per a nens i adolescents, que inclouen la prevenció i el tractament de càries i l'educació dental.