Dilluns - Divendres, 08:00 - 20:00. Dissabte, 09:00 - 13:00
Truca'ns al +376 88 22 33

Els nostres serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis dentals, des de neteges dentals regulars i exàmens de rutina fins a endodòncies, implants dentals, ortodòncia i blanqueig dental, entre d'altres. També podem ajudar els pacients amb problemes d'apnea del son i roncs, i oferim atenció dental d'emergència per ajudar a resoldre problemes urgents.

El nostre equip de professionals altament capacitats i experimentats està compromès a proporcionar atenció dental personalitzada i de alta qualitat a cadascun dels nostres pacients. Ens esforcem per mantenir-nos al dia amb les últimes tècniques i tecnologies en el camp de l'odontologia, la qual cosa ens permet oferir serveis innovadors i efectius per al cuidat de la salut dental.

Neteges dentals regulars i revisions rutinàries

Les revisions regulars ajuden a prevenir problemes dentals i la neteja dental elimina la placa i el tártar acumulats.

Tractament de càries i obturacions

La càries dental és la descomposició de la dent causada per bacteris. El tractament de càries pot incloure l'eliminació del teixit deteriorat i la col·locació d'una obturació dental.

Extraccions dentals

Quan una dent no es pot reparar, sovint és necessari extreure-la per evitar la propagació de la infecció.

Endodòncia

Quan la polpa dental (el teixit tou a l'interior de la dent) s'inflama o s'infecta, sovint és necessari realitzar un tractament de conducte per salvar la dent

Implants dentals

Un implant dental és una arrel artificial de titani que s'insereix a la mandíbula i després es col·loca una corona dental per substituir una dent que falta.

Blanquejament dental

Els tractaments de blanquejament dental s'utilitzen per aclarir les dents i millorar l'aparença de la somriure

Tractament de malalties de les genives

Les malalties de les genives, com la gingivitis i la periodontitis, poden causar inflamació i danys a les genives i l'os que sosté les dents. El tractament pot incloure la neteja dental profunda, l'eliminació de butxaques periodontals i la teràpia amb antibiòtics

Estètica dental

Els procediments d'estètica dental poden incloure obturacions, incrustacions, onlays i corones dentals, que s'utilitzen per reparar dents danyades o desgastades.

Rehabilitació oral completa

La rehabilitació oral completa és un enfocament integral per a l'atenció dental que aborda múltiples problemes dentals i de la mandíbula.

Urgències dentals

Les urgències dentals poden incloure dolor dental, dents trencades, sagnat dental i altres situacions urgents que requereixen atenció dental immediata.